Previous
Previous Product Image

Spinnerid

4,60 
Next

Dekoratiivteip

2,10 
Next Product Image

Dekoratiivteip PITS

1,80 

Tootekood: Dekoratiivteip Kategooria:

Kirjeldus

laius 18 mm; pikkus 1m.

Dekoratiivteip, tuntud ka kui washi-teip või disainteip, on mitmekülgne ja stiilne käsitöömaterjal, mida kasutatakse paljudes loomingulistes ja praktilistes rakendustes. Selle peamised funktsioonid on järgmised:

Kaunistamine ja dekoreerimine: Dekoratiivteip on saadaval laias valikus mustrite, värvide ja tekstuuridega, mis teeb selle suurepäraseks tööriistaks esemete kaunistamiseks. Seda saab kasutada kaartide, märkmike, kinkide, seinte ja muude pindade kaunistamiseks.

Organiseerimine: Washi-teipi kasutatakse sageli märkmikutes ja planeerijates lehtede märgistamiseks ja visuaalseks organiseerimiseks. Erinevate värvide ja mustrite abil saab lihtsalt eristada ja esile tuua olulisi sektsioone.

Kinnitus: Kuigi dekoratiivteip ei ole nii tugev kui tavaline teip, saab seda siiski kasutada kergemate esemete kinnitamiseks, näiteks paberilehtede või fotode ajutiseks kinnitamiseks.

Isikupärastamine: Dekoratiivteip võimaldab isikupärastada igapäevaseid esemeid nagu sülearvutid, telefonid, kirjutustarbed jne, andes neile unikaalse välimuse.

Parandamine: Seda saab kasutada ka väikeste kahjustuste või kriimustuste varjamiseks ja parandamiseks esemetes, eriti kui soovitakse vältida silmatorkavat teipi.

Kunst ja käsitöö: Washi-teipi kasutatakse laialdaselt kunsti- ja käsitööprojektides, sealhulgas kollaažides, plakatites, käsitöökaartides ja muudes loomingulistes töödes.

Lisainfo

värvus

Lilla, Sinine, Must, Hall, Roosa, Valge, Kollane, Neoonroosa, Roheline, Beež, Punane, Oranž

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Dekoratiivteip PITS”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga