Previous
Previous Product Image

Kirjutatav täring

4,90 
Next

Emotsioonide mäng

7,80 
Next Product Image

Taskutega täring (10 x 10 cm; 3 tk)

24,99 

Kategooria:

Kirjeldus

Komplektis on 3 täringut ja mugav kott. Täringu suurus 10 x 10 cm.
Taskutega täring,  on spetsiaalne täring, millel on taskud või läbipaistvad aknad, kuhu saab sisestada paberilehed või kaardid. Need täringud on väga kohandatavad ja neid saab kasutada erinevates õppe- ja mängusituatsioonides.

Taskutega täringu omadused ja kasutamine

  1. Konstruktsioon:
    • Taskutega täring on tavaliselt valmistatud vahtmaterjalist või pehmest plastist, mis muudab selle kergemaks ja ohutuks kasutamiseks igas vanuses inimestele.
    • Igal täringu küljel on läbipaistvad taskud, kuhu saab sisestada paberilehti või kaarte, millel on kirjutatud või trükitud sümbolid, numbrid, sõnad või pildid.
  2. Kohandatavus:
    • Kasutajad saavad ise luua täringu sisu, trükkides või kirjutades paberilehtedele soovitud teksti või sümbolid, ja seejärel need taskutesse sisestada.
    • Sisu on hõlpsasti vahetatav, võimaldades kohandada täringu teemat või raskusastet vastavalt vajadusele.
  3. Kasutusvõimalused:
    • Haridus: Õpetajad saavad kasutada taskutega täringut, et luua lõbusaid ja interaktiivseid õppemänge. Näiteks võib täringul olla erinevad küsimused, matemaatilised tehteid, sõnavara või pildid, mida õpilased peavad ära tundma või lahendama.
    • Keeleõpe: Keeleõppes saab täringut kasutada sõnavara ja grammatikatundideks, kus täringule on kirjutatud erinevad sõnad, fraasid või laused.
    • Seltskonnamängud: Taskutega täringut saab kasutada ka seltskonnamängudes, kus mängijad loovad oma küsimusi, ülesandeid või tegevusi, mida teised mängijad peavad täitma.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Taskutega täring (10 x 10 cm; 3 tk)”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga