Previous
Previous Product Image

Motiivauguraud

2,70 2,90 
Next

Bingomäng

14,90 
Next Product Image

Sildiprinter

27,90 

Kategooria:

Kirjeldus

Komplektis on printer, toitejuhe ja üks rull etikette (15 x 30mm; 210 tk).

Niimbot D110 on kaasaskantav sildiprinter, mida saab kasutada etikettide loomiseks ja printimiseks. See seade on populaarne oma kompaktsuse ja kasutusmugavuse poolest, mistõttu sobib see hästi nii isiklikuks kui ka äriliseks kasutamiseks. Siin on mõned olulisemad omadused ja funktsioonid:

Peamised omadused:

  1. Kaasaskantavus: Niimbot D110 on väike ja kerge, mis teeb sellest ideaalse seadme, mida saab hõlpsalt kaasas kanda ja kasutada igas kohas, kus seda vajatakse.
  2. Juhtmevaba ühendus: Seadmel on Bluetooth-ühendus, mis võimaldab seda ühendada nutitelefoni või tahvelarvutiga. See annab võimaluse printida etikette otse mobiilseadmetest, kasutades vastavat rakendust.
  3. Lihtne kasutajaliides: Seadmega kaasneb kasutajasõbralik rakendus, mille kaudu saab kujundada ja kohandada etikette. Rakenduses on erinevad fondid, ikoonid ja šabloonid, mis lihtsustavad isikupäraste etikettide loomist.
  4. Laetav aku: Niimbot D110 töötab laetava akuga, mis teeb sellest eriti mugava valiku, kuna see ei vaja pidevat toiteühendust.

Kasutusvaldkonnad:

Niimbot D110 sobib hästi kontoritesse, kodudesse, jaemüügipunktidesse ja igasse olukorda, kus on vaja kiirelt ja mugavalt etikette luua ja printida. Seadet saab kasutada näiteks failide organiseerimiseks, hindade märgistamiseks, toiduainete sildistamiseks ja palju muud.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Sildiprinter”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga