Previous
Previous Product Image

Sildiprinter

27,90 
Next

Kleebisprinteri lint

7,20 
Next Product Image

Bingomäng

14,90 

Kategooria:

Kirjeldus

Komplektis on loosiratas, bingopallid 1-75, 18 taaskasutatavat bingokaarti, pallialus.
Bingo on populaarne õnnemäng, kus mängijad märgistavad oma mängukaartidel numbreid, kui neid loosimistel kuulutatakse. Mängu eesmärk on saada kindel mustrite kombinatsioon märgitud numbritest ja hüüda “Bingo!” kui see on saavutatud.

Kuidas Bingo mängu mängida:

  1. Mängukaardid: Igal mängijal on mängukaart, mis koosneb ruudustikust (tavaliselt 5×5). Iga ruut on täidetud numbritega, välja arvatud keskmine ruut, mis on sageli tasuta ruut. Klassikalises Bingos on veergudel tavaliselt tähed B, I, N, G, O.
  2. Numbrite loosimine: Mängujuht (või automaatne süsteem) tõmbab juhuslikult numbreid ja kuulutab neid välja. Numbrid vastavad tavaliselt vahemikule 1–75 (või muudele vahemikele sõltuvalt mängu variatsioonist). Näiteks, kui välja hüütakse “B-7”, siis kõik mängijad otsivad oma kaardilt B veerust numbri 7 ja märgivad selle ära, kui see on olemas.
  3. Mustrid: Mängijatele antakse tavaliselt teada, milline mustrit (näiteks rida, veerg, diagonaal, täiskaart või muu eriline kuju) on võitmiseks vaja täita.
  4. Võitmine: Kui mängija täidab vajalikud mustrid, hüüab ta “Bingo!” Mäng peatatakse ja kontrollitakse võitja kaarti. Kui kõik märgitud numbrid vastavad välja kuulutatud numbritele ja muster on õige, siis mängija võidab.
  5. Mitmekordsed mängud: Tavaliselt mängitakse Bingot mitme vooruna, kus iga voor võib nõuda erinevaid mustreid.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Bingomäng”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga